Prijsuitreiking Winterwandelen 2019 – 2020

Van november tot maart namen heel wat wandelaars deel aan de winterwandelingen in Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Herentals, Herenthout, Hulshout, Lille, Olen, Putte, Vorselaar, Berlaar en Nijlen. Aan de reeks is mooie een wedstrijd verbonden. We deelden 11 manden met streekproducten uit en een B&B-overnachting!

Deze winterwandeleditie hadden we pech: het stormweer en de onverwachte COVID-19 maatregelen strooiden roet in het eten. Enkele wandelingen werden helaas afgelast. Daarom willen we alle wandelfanaten en organiserende gemeentes extra bedanken voor hun begrip en enthousiasme!

De stempelkaartwedstrijd  kon gelukkig wel doorgaan. Wie voldoende stempels verzamelde, maakte kans op een delicatessenmand of waardebon. Een echte prijsuitreiking was helaas niet mogelijk dit jaar, dus leverden we de prijzen gewoon aan huis!

En wat voor een prijzen: elf manden vol heerlijke streekproducten en een overnachting voor twee personen in  B&B Stillant in Gierle.

Een goedgevulde mand met Putse ridderkoekjes, Kameleonbier uit Hulshout, 2290 Bier uit Vorselaar, Heistse wijn, Roes-fruitsap uit Herentals, Herenthoutse peerkes, Lilse honing, Nijlense schijfkes, Berlaarse chocolade en een Berlaarbon, Grobbendonkse thee en Olense speculoosjes.

Dit zijn de gelukkige winnaars:

Vanaf oktober 2020 verschijnt de nieuwe Winterwandelenbrochure. Kan je niet wachten om opnieuw de natuur in te trekken? Neem dan een kijkje in de nieuwe fietsbrochure ‘Trappen door gisteren en vandaag’.

2020-05-14T17:53:03+02:00