Logistiek 2019-09-26T16:15:00+00:00

Logistieke ondersteuning

Uitleendienst Kempens Karakter

De erfgoedcel leent kosteloos materiaal uit aan erfgoedorganisaties en particulieren die het erfgoed van de regio (Berlaar, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Herentals, Herenthout, Hulshout, Lier, Lille, Nijlen, Olen, Putte en Vorselaar) willen documenteren, onderzoeken of ontsluiten.

In onze catalogus vind je een lijst van al het materiaal dat we uitlenen.

Je leest er ook best even het uitleenreglement op na.

Heb je vragen of wil je meer informatie,  contacteer dan onze collega’s Elke of Aalex.

Materiaal uitlenen bij Kempens Karakter

Heb jij interesse om materiaal bij ons uit te lenen?
Vul dan onderstaand contactformulier in.
Op basis van deze gegevens contacteren we jou om verdere afspraken te maken.

Selecteer wat je wil uitlenen (verplicht)
ProjectorProjectieschermPresentatietoolSolid State RecorderTranscriptiepedaalFototoestel Canon Power Shot S110Mobiele fotostudioSony HD videocameraDe ErfgoedkrakVossenpakHouten sokkelStolp (plexi)TentoonstellingsverlichtingFilmzuilTentoonstelling 'Hemel op Aarde'Tentoonstelling 'Woonwagenbewoners'

Regionaal Uitleenpunt Erfgoed

Om de zorg voor cultureel erfgoed verder te stimuleren, stelt de Vlaamse overheid een basisaanbod aan uitleenmateriaal ter beschikking. Momenteel zijn er tien regionale uitleenpunten in Vlaanderen. Ook de Erfgoedcel Kempens Karakter is een uitleenpunt.

Heb je plannen om je erfgoedcollectie beter te beschrijven of te bewaren? Op de website uitleendiensterfgoed.be kun je het volledige aanbod hulpmiddelen verkennen of meteen een aanvraag indienen. Na goedkeuring van de aanvraag kan je het bestelde materiaal bij ons ophalen.

Het gebruik van het materiaal is volledig kosteloos, maar je staat zelf in voor het afhalen en terugbrengen ervan.  Op deze pagina vind je de brochure met meer uitleg over de werking van de uitleendienst.

Zit je nog met vragen? Dan kan je terecht bij onze collega Elke: [email protected] of 014 21 39 00 – 0485 58 69 45.
Je kan ook rechtstreeks contact opnemen met de consulenten van de erfgoeddienst via [email protected]