Tijd voor een winterwandeling!

Blijkbaar is er een foutje geslopen in de brochure van het winterwandelen. Wil je tijdens de Proevertjestocht in Itegem (1 nov) ook smullen van de hapjes, dan moet je vooraf inschrijven. Wees er snel bij, het aantal plaatsen is beperkt!

Kempens Karakter organiseert samen met 11 gemeenten opnieuw een reeks fijne winterwandelingen!

Waar en wanneer?

Van oktober 2019 tot maart 2020 staan er 10 wandelingen op het programma in de gemeenten Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Herentals, Herenthout, Hulshout, Lille, Olen, Putte, Vorselaar, Berlaar en Nijlen.  Warm ingeduffeld ontdekt de wandelaar bevroren vennen, statige dreven en stille bossen.

Hoe krijg ik een brochure?

Een handige programmabrochure bundelt alle praktische gegevens van de wandelingen. Je haalt hem vanaf oktober gratis op bij je dienst toerisme of bij Kempens Karakter. Het boekje kan je ook gratis bestellen of hier downloaden en uitprinten.

Neem deel aan de wedstrijd!

Aan de wandelreeks is een leuke wedstrijd verbonden. Wie aan vijf wandelingen deelneemt, maakt kans op één van de elf manden boordevol streekproducten. Deelnemers dingen ook mee naar de hoofdprijs: een overnachting voor twee personen in  B&B Stillant in Gierle! Stempelkaarten zitten in de brochure en zijn ook verkrijgbaar bij de start van elke wandeling.

Deelnemen kost €2, kinderen tot 12 jaar gaan gratis mee. Op elke tocht zijn er ook proevertjes te krijgen. Vooraf inschrijven is niet nodig, tenzij anders vermeld.

Tot op één van de winterwandelingen!

Meer info:

Toerisme Kempens Karakter

014 38 87 42

[email protected]

Hulshout – De Gruun Zipkes

2019-10-11T15:03:28+00:00