Tijd voor een winterwandeling!

Kempens Karakter organiseert samen met 11 gemeenten opnieuw een reeks fijne winterwandelingen!

Prijsuitreiking

Op 13 mei mochten we enkele trouwe wandelaars die voldoende stempels hadden verzameld blij maken met een heerlijke streekproductemand. De hoofdwinnaar ontving een waardebon voor een overnachting in B&B Stillant in Gierle! een heerlijke streekproductemand en B&B-waardebon! Dit zijn de gelukkige winnaars van deze editie.

Waar en wanneer?

Van oktober 2019 tot maart 2020 staan er 10 wandelingen op het programma in de gemeenten Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Herentals, Herenthout, Hulshout, Lille, Olen, Putte, Vorselaar, Berlaar en Nijlen.  Warm ingeduffeld ontdekt de wandelaar bevroren vennen, statige dreven en stille bossen.

Hoe krijg ik een brochure?

Een handige programmabrochure bundelt alle praktische gegevens van de wandelingen. Je haalt hem vanaf oktober gratis op bij je dienst toerisme of bij Kempens Karakter. Het boekje kan je ook gratis bestellen of hier downloaden en uitprinten.

Deelnemen kost €2, kinderen tot 12 jaar gaan gratis mee. Op elke tocht zijn er ook proevertjes te krijgen. Vooraf inschrijven is niet nodig, tenzij anders vermeld.

Tot op één van de winterwandelingen!

Meer info:

Toerisme Kempens Karakter

014 38 87 42

[email protected]

Hulshout – De Gruun Zipkes

2020-05-13T17:43:25+02:00