Open kerkendagen 2020: ‘Een gastvrij onthaal ****’

Neem op zaterdag 6 en zondag 7 juni 2020 deel aan de Open Kerkendagen door een evenement te organiseren met een “4-sterren gastvrij onthaal“!

Deze 13e editie zal zich richten op alles wat er gedaan kan worden om bezoekers zich thuis te laten voelen in jouw kerk. Stel je voor hoe je het nog opener en gastvrijer kunt maken!

De Open Kerkendagen zijn een uitstekende gelegenheid om het religieus erfgoed in de kijker te zetten in een gezamenlijke actie van gemeentebestuur, toeristische diensten, culturele organisaties, kerkfabrieken en parochies. Bovendien kunnen alle gebedshuizen deelnemen aan dit evenement!

  • Voor de leden van het netwerk Open Kerken is de deelname gratis;
  • Aan andere gebedshuizen wordt een bijdrage van 60 euro gevraagd.

Alle deelnemers ontvangen promotiemateriaal en een tijdelijke pagina op onze website openchurches.eu voor de promotie van hun evenement.

Inschrijving is online mogelijk via openchurches.eu/nl en gebeurt best voor 31 maart via deze link: https://openchurches.eu/nl/jeo

Dit jaar zal er geen papieren programmaboekje zijn. De activiteiten zullen verschijnen via de nieuwe website en sociale media van Open Kerken. Zo hebben organisatoren meer tijd om evenementen te registreren , voor te bereiden en te promoten! Wel ontvangt elke organisator nog steeds een aangepast pakket promotiemateriaal.

2020-01-22T22:30:12+01:00