Mooss wordt Bamm!

Mooss wordt Bamm maar blijft Mooss… Hoezo?

Mooss blijft kinderen en jongeren goesting geven in kunst door workshops en projecten, en via vormingen voor hun begeleiders. Voor wie hen kent van workshops en vormingen verandert er dus niets: ze werken nog steeds op dezelfde manier en met evenveel passie aan betekenisvolle ontmoetingen tussen kinderen/jongeren en kunst. Mooss blijft dus Mooss.

Bamm is een paraplunaam voor 4 zustermerken, waaronder Mooss zelf,  BAZART (kunstjeugdbeweging), AmuseeVous (jongerenparticipatie en cultureel ondernemerschap) en Mastiek (producten en vormingen voor musea en erfgoedorganisaties). Alle activiteiten die Mooss ontwikkelde worden vanaf nu georganiseerd door andere merken onder dezelfde koepel. 

De vier merken hebben hun eigen duidelijke werkterrein, maar delen dezelfde missie, visie en methodiek. Samen maken ze cultuurparticipatie voor kinderen en jongeren iedere dag waar. Bamm!

Op de hoogte blijven over wat Bamm! allemaal in petto heeft? Geef dan zeker de Facebook-pagina een like en neem een kijkje op de website bamm.be 
2020-07-28T10:53:51+02:00