Groot Onderhoud 2020

Op 1 december vindt de tiende editie van het Groot Onderhoud plaats. Dan zet Faro het spotlicht op het lokale en bovenlokale erfgoed, onder de titel ‘Diepgeworteld, breedvertakt’. Deze editie zal anders zijn dan anders. Omwille van de coronacrisis gaan ze 100% digitaal.

Diepgeworteld, Breedvertakt

Het lokale niveau wordt steeds belangrijker in de erfgoedsector. Denk maar aan de dynamiek van musea, archieven en erfgoedcellen, of aan grote instellingen die met buurten of plaatselijke groepen aan de slag gaan.

Wat deze initiatieven (vaak) met elkaar gemeen hebben?Ze zijn lokaal geworteld, maar maken tegelijkertijd ook deel uit van een wijdvertakt netwerk op regionaal, Vlaams tot zelfs internationaal niveau.   

Tijdens deze tiende editie van het Groot Onderhoud verken je de vele mogelijkheden en uitdagingen van een erfgoedwerking op het lokale en bovenlokale niveau, met aandacht voor succesvolle en inspirerende initiatieven.  

Zoals de voorbije edities voorziet Faroeen divers en boeiend programma. Noodgedwongen zal het dit keer helemaal digitaal zijn, u weet waarom. Bovendien is het gratis!

2020-10-01T16:09:12+02:00