Zoek mee naar hét geluid van Lier

De rode draad doorheen het programma van het Liers Cultuurcentrum is muziek die op een of andere manier verbonden is met Lier. Wat is het geluid van Lier? Daar willen ze samen met jou achter komen.

Lierse top 10

Het Liers Cultuurcentrum stelt dé ultieme Lierse top 10 samen en daar kan jij mee helpen! Stem op je favoriete Lierse nummers op www.belpoplier.be. Je vindt er een uitgebreide lijst met geluidsfragmenten, maar je kan ook je eigen suggesties invullen. Stemmen kan ook in het stemhokje in de foyer van cc De Mol. Op donderdag 7 mei wordt de Lierse top 10 bekend gemaakt in cc De Mol

Ik wil stemmen

Exclusieve plaat

Het Liers Cultuurcentrum en Bart Crocaerts van de Lierse opnamestudio The Dungeon bundelden de krachten om speciaal voor de gelegenheid een plaat uit te brengen waarop Lierse artiesten Lierse nummers coveren.

Je kan nu alvast jouw uniek exemplaar reserveren via www.belpoplier.be. Heb je je kans gemist of heb je geen platenspeler? Geen nood, de nummers komen ook uit op CD, te koop aan het onthaal van het Liers Cultuurcentrum (12 euro/stuk).

Op donderdag 7 mei wordt de plaat officieel aan het publiek voorgesteld in cc De Mol.

Ik wil de plaat/cd bestellen

Jan Delvaux en DJ Bobby Ewing – Belpop Bonanza 2500

De muzikale geschiedenis van Lier volgens Jan Delvaux en DJ Bobby Ewing. Belpop Bonanza 2500 wordt een spannende, grappige en entertainende revue.

De twee gaan op zoek naar sterke en merkwaardige verhalen die ze aankleden met muziek, foto’s en bewegend beeld. De saus is humor.

vr 29.05 en za 30.05 | 20.15 uur | CC De Mol

Ik kom naar belpop bonanza 2500
2020-04-10T16:32:44+02:00