Ontdek het militair domein Witbos…met je zaklamp in de hand

Golfclub Witbos is een golfclub in Herentals, gelegen op een oude militaire basis. Naast hun sportieve activiteiten, is de club ook geïnteresseerd in het boeiende verleden van dit terrein. Om enkele toffe projecten op te zetten rond dit rijke verleden, diende Witbos vorig jaar een projectsubsidiedossier in bij Erfgoedcel Kempens Karakter.

©Golfclub Witbos

Zaklampentocht

Een van deze projecten is de Zaklampentocht. De golfclub organiseert een gezellige en actieve wandeling doorheen het militaire domein Witbos. Zo ontdek je op een plezierige manier de geschiedenis van deze site. Verzamel tips, drink een borreltje onderweg, sla eens een balletje, .. alles om je doel tot een goed einde te brengen! Je begint de tocht tussen 18u15 en 20u.

Praktisch

Schrijf je in via [email protected] of [email protected]. Dit kan t.e.m. 25-1-2020.

Leden KWB betalen € 6 voor deelname, niet-leden betalen € 8 en kinderen tot 18 jaar gaan gratis mee. Vergeet je zaklamp niet en voorzie waterdichte schoenen!

Zelf een projectsubsidie aanvragen?

Wil je zelf een erfgoedproject uit de grond stampen? Bij Erfgoedcel Kempens Karakter kan je een dossier indienen voor een financieel duwtje in de rug! Je leest er alles over op deze pagina.

Wij verlenen ook gratis advies en hebben een eigen uitleendienst met allerlei (tentoonstellings)materiaal. Bovendien zijn we één van de uitleenpunten van de Vlaamse uitleendienst.

Info en contact: [email protected]

Met steun van Kempens Karakter en de Vlaamse Overheid.

2020-01-28T16:28:41+01:00