Nacht Kempens Erfgoed – 23 en 24 oktober

Duik mee in de Nacht van het Kempens Erfgoed!

Op vrijdag 23 en zaterdag 24 oktober 2020 ontdek je tussen 18u en middernacht het bijzondere erfgoed van de Kempen tijdens workshops, vertellingen, expo’s en zoektochten.

Neem deel aan één van de gratis activiteiten, georganiseerd door de gemeenten, lokale verenigingen, vrijwilligers, musea en archieven.

Gaat de Nacht van het Kempens Erfgoed nog door?

Goed nieuws, er zijn nog voldoende activiteiten waar je veilig terecht kan! Sinds de nieuwe maatregelen (van 16 okt 2020) zijn er wel een aantal activiteiten geannuleerd.

  • Had je ingeschreven voor een geannuleerde activiteit? Dan krijg je een bericht van de organisator.
  • De activiteiten op de website gaan vooralsnog door. We raden je aan om het programma te dubbelchecken.

De deelnemende gemeenten zijn Arendonk, Baarle-Hertog,Berlaar, Grobbendonk, Heist-op-den-Berg, Herentals, Hoogstraten, Hulshout, Lier, Lille, Merksplas, Nijlen, Olen, Putte, Ravels, Rijkevorsel, Oud-Turnhout, Turnhout,Vorselaar en Vosselaar.

Actieve erfgoedbelevers komen aan hun trekken op spannende avondwandelingen, kampvuurvertellingen en zoektochten. Andere activiteiten lieten zich inspireren door ‘Dag van de Stilte’ (25 oktober) en maken de verbinding tussen erfgoed, rust en stilte. 

Een gevarieerd aanbod voor jong en oud dus! Bekijk het volledige programma op www.nachtkempenserfgoed.be 

Veiligheidsmaatregelen

De activiteiten houden rekening met de geldende veiligheidsmaatregelen en werken met inschrijven of beperkte capaciteit. Je vindt alle praktische info terug per activiteit op www.nachtkempenserfgoed.be 

Partners

Nacht van het Kempens Erfgoed is een initiatief van Kempens Karakter en Erfgoed Noorderkempen, twee intergemeentelijke samenwerkingsverbanden die het lokale erfgoed bewaren en in de kijker te zetten.

Nacht van het Kempens Erfgoed is een initiatief van Kempens Karakter en Erfgoed Noorderkempen, twee intergemeentelijke samenwerkingsverbanden die het lokale erfgoed bewaren en in de kijker te zetten.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is logo_Kempenskarakter_profielfoto.jpg
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is logo_PvENK_def_CMYK-992x1024.jpg
2020-10-19T16:35:49+02:00