Kortsluiting vzw zkt. taalkunstenaars!

Kortsluiting vzw is op zoek naar enthousiaste en eigenzinnige taalkunstenaars om een literair-artistiek tijdschrift voor de Kempen op poten te zetten. Het tijdschrift wil Kempense schrijvers en dichters de kans geven om hun werk zowel in druk als online te verspreiden. Ze zoeken ook artistiek beeldmateriaal die de teksten versterken.

Heb je teksten, colums, gedichten, essays, … die je met de wereld wil delen, heb je andere ideeën voor het tijdschrift, of wil je op een of andere manier meewerken? Contacteer Kortsluiting via:

Wat is Kortsluiting?

Het Herentalse Kollectief Maksimaal, intussen vzw Kortsluiting, bracht vele jaren geleden op geregelde basis bundelingen van literair werk zoals kortverhalen en poëzie uit. Maar dat was puur op Herentals gericht.

Met het nieuwe tijdschrift en de website willen ze echt de hele Kempen bestrijken. Het opzet van het nog naamloze periodiek is de literaire vruchten van Kempens schrijverstalent te bundelen en uit te geven. Denk daarbij aan gedichten, kortverhalen, kritische en humoristische columns, (boek)besprekingen en ander kwalitatief leesvoer. Een eerste nummer staat gepland voor september. Dit jaar zou het bij één nummer blijven, maar de ambities reiken duidelijk verder.

Ook online!

Op de website gaat Kortsluiting breder en besteden ze aandacht aan muziek en beeldende kunst. In het tijdschrift zal ook beeldend werk als illustratie bij teksten komen.

2020-03-13T15:00:10+01:00