Erfgoeddag 2020 in het teken van de Nacht

Erfgoeddag: de Nacht

Op zaterdag 25 april en zondag 26 april 2020 vindt er een bijzondere editie plaats.
Erfgoeddag draait rond het thema ‘De Nacht‘. Want de nacht betovert en staat synoniem voor verbeelding.
Dit jaar valt er een volledig weekend iets te beleven! Voel jij het ook al kriebelen om iets te organiseren? Lees dan zeker verder!

Meer info lees je op de website van Faro.

Inspiratie nodig?

Waaraan denk jij bij het thema ‘De Nacht’? Wat dacht je van rituelen voor het slapengaan, sprookjes, onze omgang met de tijd of de emoties van de nacht?
Neem een kijkje in de inspiratiebrochure en ga dadelijk van start met het plannen van een bijzonder feestelijke activiteit.

Lees je liever op papier? Geef je adres dan door via [email protected] Dan krijg je een gratis brochure thuis opgestuurd.
Woont je graag een inspiratiesessie bij? Geef een seintje via [email protected]  om op de hoogte te blijven van alle data.

20 jaar Erfgoeddag!

20 in 2020. Zoveel jaren bestaat het jaarlijkse feest van de cultureel-erfgoedsector al. Wat begon als een tweedaagse, een Erfgoedweekend, evolueerde daarna al snel naar een Erfgoeddag. Deze editie zal uitzonderlijk zowel zaterdag als zondag plaatsvinden, op 25 en 26 april 2020. Laat ons deze kans aangrijpen om een heel weekend lang het cultureel erfgoed en cultureel-erfgoedwerk in de kijker te plaatsen!

Bron: FARO

Ondersteuning van Erfgoedcel Kempens Karakter

Ook de Erfgoedcel wil graag iedereen stimuleren die een Erfgoeddactiviteit organiseert.
Heb je vragen of heeft je project een financieel duwtje in de rug nodig? Op deze pagina lees je na wat we voor jou kunnen doen.
Blijf niet met je vragen zitten en contacteer [email protected].

2019-08-27T13:53:46+00:00